Despre noi

Inca un vis implinit…

Inceputul acestui an scolar este un eveniment incarcat de emotii pentru toti cei care pasesc treptele scolii.

Festivitatea de deschidere va avea, cu siguranta, cel mai mare impact pentru mine: emotiile ma vor coplesi doar la gandul ca totul este un vis implinit. Sper ca aceasta zi sa prefigureze pentru noi un an scolar cat mai fructuos, deoarece pasesc, alaturi de oameni vechi, dar si noi, intr-o noua provocare.

Va astept cu cele mai bune ganduri de speranta, pretuire si indemn!

Va indemn la cea mai frumoasa calatorie pe care o realizeaza omul – cea a cunoasterii!

Va promit ca vom reusi in continuare numai impreuna daca vom pastra ritmul, daca vom fi perseverenti, daca ne vom selecta permanent prioritatile, daca vom fi responsabili in tot ceea ce intreprindem.

Cu o perseverenta de invidiat, gandul imi zboara continuu doar la momentul cand scoala noastra va atinge stadiul de recunoastere pe plan bucurestean si, cand ma uit la oamenii de care am avut bucuria de a ma inconjura, nu pot decat sa fiu fericita!

Aspiram in palmares la recunoasteri oficiale ale talentului si aptitudinilor la diferite discipline, in cadrul concursurilor si olimpiadelor scolare; nu uitam nici de implicarea in proiecte si parteneriate educationale locale, judetene, nationale si internationale si, toate acestea, pentru ca avem in scoala noastra copii isteti, talentati si plini de viata!

Va doresc tuturor multa sanatate si putere de munca si ii asigur pe primii nostri bobocei ca integrarea lor va fi cat mai fireasca in viata de scolar!

Cu multa afectiune,

Stela Ionescu