Gradinita

„Esentele tari se tin in sticlute mici” 

Gradinitele Luca isi desfasoara activitatea in clădiri mari,luminoase, moderne, special amenajate si corespunzător dotate cu material didactic,cu jucarii adecvate varstei, calculatoare si un loc de joaca atragator.Cladirile noastre dispune de sali de curs, sali special amenajate pentru grupa de cresa, sali de sport ,cabinet medical si asistenta permanent, bucatarie utilata pentru pregatirea mesei in regim propriu ( meniuri avizate de medicul pediatru) si sali de mese.

Activitatile educative desfasurate urmaresc Programa Activitatilor Instructiv-Educative elaborata de Ministerul Educatiei si sunt diferentiate pe categorii de varsta. Fiecare grupa lucreaza sub indrumarea educatoarei cu experienta in domeniul pedagogic si a unei supraveghetoare, ambele cu atestate de predare a limbii engleze.

A gandi liber e mare lucru. A gandi corect este totul. De aceea in gradinitele noastre copiii:

 • Invata despre valorile vietii.
 • Invata sa-si stabileasca primele obiective si sa le indeplineasca
 • Invata primele notiuni de comunicare orala ;de exersare a pronuntiei corecte, de cunoasterea mediului, geografie, istorie, religie, muzica, desen.
 • Invata regulile de ingrijire personala si a mediului, deprind regulile de convietuire sociala.
 • Invata sa lucreze in echipa, sa comunice mai bine.
 • Invata sa-si dezvolte si rafineze simturile creative si artistice.
 • Sunt incurajati sa-si exprime punctul de vedere. Se pot juca in aer liber.
 • Sunt atent supravegheati de personalul nostru.

Activitatile optionale desfășurate in instituțiile noastre sunt CURSURI INTENSIVE DE LIMBI STRAINE , Codul bunelor maniere, arte martiale, dans,club de experimente,șah,aikido,teatru,balet,dezvoltare personală,si activitatile recreative (colorat, pictura, modelaj, origami) sunt sustinute de persoane calificate, cu experienta .De asemenea ,copiii frecventeaza de doua ori pe saptamana CURSURI DE INOT la un club sportiv privat care respecta normele de igiena si sanatate publica si este dotat cu aparatura adecvata prescolarilor si scolarilor mici.

In fiecare dimineața copiii colectivități Luca fac înviorarea cu profesoara absolventa a facultatii de educatie fizica si sport, cu experienta in domeniu.

Parintii sunt saptamanal instiintati de activitatile desfasurate si evolutia copiilor de catre educatoare dar si de psihologul nostru care petrece trei ore pe zi cu copii.

Program zilnic gradinita/creșă Luca

Procesul instructiv-educativ se desfasoara conform Curriculumului National folosind tehnici de predare moderne, interactive, materiale didactice performante si dotari la standarde internationale.

Gradinita Luca este instituție  autorizata de MEN din anul 2013.

O zi la creșă/Gradinita Luca se desfășoară astfel:

 • 8:00 – 8:30 – sosire gradinita, triaj medical, Line-up
 • 9:00 – mic dejun
 • 9.30 – 12.30- activitati educative conform Programei Nationale elaborate de MEC, durata activitatilor fiind stabilita in functie de categoriile de varsta
 • 11:00 – gustare fructe
 • 12.30 – masa de pranz
 • 13:00 – 15:00 – somn
 • 15.00- 15.30- limba engleza zilnic
 • 16:00 – gustare (produse preparate in cantina proprie)
 • 16:30 – activitati recreative si recuperatorii (colorat, pictura,modelaj,origami ), jocuri de interior sau in aer liber.

Limba engleza se desfasoara zilnic 30 minute si este inclusa in taxa de școlarizare 

Durata unei activitati este de 15-20 minute pentru copiii cu varsta intre 3-5 ani si de 30-35 minute la cei intre 5-7 ani.

Jocul si activitatile alese se desfasoara pe grupuri mici si ii ajuta pe copii sa socializeze, in mod progresiv si sa patrunda in tainele mediului social si cultural din care fac parte, sa deprinda elementele matematicii, a comunicarii orale si chiar a limbajului non verbal.

Parintii sunt informati zilnic despre ziua desfasurata in curs prin intermediul catalogului virtual si saptamanal prin mailul care le asigura prezentarea temelor abordate in cadrul activitatilor printr-un raport, obiectivul nostru comun fiind asigurarea ingredientelor necesare unei copilarii si pregatiri armonioase pentru viata de scolar.

*In fiecare zi se desfasoara cluburile optionale conform programului prezentat initial.

Contact

Tel: 0721335161

Tel: 0744894206

E-mail:info@scoalaluca.ro

Luca Tei

Luca Floreasca

Luca Herastrau

Luca Aviatiei